10.5.22

'Avatar: Suyun Yolu'ndan ilk resmi fragman!




Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filmi ile birlikte ilk kez sinemada izleyicilerle buluşan 20th Century Studios'tan Avatar: The Way of Water / Avatar: Suyun Yolu filminin ilk resmi fragmanı şimdi dijitalde de yayınlandı. 

İlk filmde yer alan olaylar ardından geçen on yıldan fazla bir süreden sonra “Avatar: Suyun Yolu” filmi, Sully ailesinin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikayesini, onların karşılaştıkları zorlukları, birbirlerini güvende tutmak için harcadıkları çabayı, hayatta kalmak için verdikleri savaşları ve göğüs gerdikleri trajedilerin hikayesini ele alıyor. 



James Cameron'ın yönettiği, yapımcılığını Cameron ve Jon Landau'nun üstlendiği filmin başrollerinde Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement ve Kate Winslet yer alıyor.

İzleyicileri bu unutulmaz serüvene hazırlamak için stüdyo, Avatar filmini 23 Eylül’de yeniden sinemalara getirecek.




James Cameron'dan tüm zamanların en yüksek hasılat yapan Avatar filminin ilk devam filmi olan Avatar: The Way of Water / Avatar: Suyun Yolu, 16 Aralık'ta sinemalara geliyor!



1 yorum:

  1. Dile kolay 13 sene geçmiş ilk filmin üstünden, vay be :) O zamanlarda görsel efektleriyle ve 3D teknolojisiyle sinema sektöründe çığır açmıştı. 2. filmi merak ediyorum :)

    YanıtlaSil