16.4.23

Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası

 


Yönetmenliğini Şiar Zaim'in, görüntü yönetmenliğini Ferit Çetinkaya'nın yaptığı, senaryosu Davut Bekri ve Cengiz Küçükayvaz tarafından yazılan komedi filmi "Hadi Hayırlısı – Istakoz'un Haritası" seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.  

Zengin olmak umuduyla olmadık kılıklara girmeyi, olmadık yalanlar söylemeyi göze alarak define peşine düşen bir grup sıradan insanın, başlarına gelen bir dizi komik olayı konu alan filmin oyuncu kadrosu, Cengiz Küçükayvaz, Hakan Bilgin, Bülent Çolak, Turgay Tanülkü ve Davut Bekri gibi usta isimlerden oluşuyor. 

Mafyanın ele geçirmek için uğraş verdiği eski bir define haritası, hasbelkader bir araya gelmiş 9 kişinin eline geçer. Bu harita yardımıyla, bir kilisenin mezarlığında gömülü define sandığını bulmak için yola çıkan sıradan insanlar, başlarına geleceklerden habersiz, zengin olma umuduyla sonu belirsiz bir yolculuğa çıkacaklardır.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası, 14 Nisan’da vizyonda.  


Yönetmen: Şiar Zaim 

Yapımcı: Davut Bekri

Hikâye: Davut Bekri

Senaryo: Davut Bekri & Cengiz Küçükayvaz

Yapım Koordinatörü: Cengiz Küçükayvaz

Oyuncular: Cengiz Küçükayvaz, Hakan Bilgin, Davut Bekri, Bülent Çolak, Turgay Tanülkü, Çetin Altay, Onur Şan, Züleyha Karyağdı, Serap Çetintürk, Zeynep Aytek, Tevfik Yapıcı, Burak Khan, Gökhan Tevek

Yardımcı Yönetmen: Zafer Selçuk

Görüntü Yönetmeni: Ferit Çetinkaya

Sanat Yönetmeni: Metin Sönmezsoy

Kostüm: Taylan Deniz Çakır

Kurgu: Sait Ali Demir

Müzik: Ekrem Düzgünoğlu


Filmin mmknmrtb notu:   20   /100