8.4.15

İstanbul Blue Night : Rudimental + FatBoy Slim



İstanbul Blue Night, bu yıl da eğlence garantili!

11 Nisan 2015 Cumartesi günü Küçük Çiftlik Park’ın sokak festivali ruhuyla kaplanacağı gecede; İstanbul Blue Night adeta “Festivalin böylesi İstanbul’da olur!” dedirtmeye hazırlanıyor.

Bora Uzer ve DJ Orkun Bozdemir ile başlayacak olan festival; aynı gece, dünyanın en çok sevilen alternatif müzik gruplarından Rudimental ile bir Grammy, on Mtv Video Müzik Ödülü, iki de Brit Ödülü kazanarak kırılması zor bir rekora imza atan FatBoy Slim’e de ev sahipliği yaparak İstanbullu müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Şehrin merakla beklenen festivali İstanbul Blue Night’ın 11 Nisan 2015, Cumartesi günü gerçekleşecek sokak festivali coşkusuna ortak olmak için biletler Biletix’te.

RUDIMENTAL

İngiliz grubu olan ve 2010 yılında Londra’da kurulan Rudimental; Amir Amor, Piers Agget, Kesi Dryden, DJ Locksmith (Leon Rolle) olmak üzere 4 kişiden oluşuyor.
İlk single çıkış parçaları olan “Feel the Love” ile 2012 yılında dünya çapında büyük yankı uyandıran grup; 2013 yılında Mercury Ödülleri’ne aday gösterildi ve Brit Award ile Mobo Award ödüllerine layık görüldü. Rudimental aynı zamanda MTV Avrupa Müzik ödüllerinde “En İyi Yeni Sanatçı” ve İngiltere, İrlanda çapında “En İyi Sanatçı” ödülünü aldı. Grup, “All Night Waiting” adlı parçalarında Elle Eyre ile düet yaptı ve 2013 yılında şarkı İngiltere’de zirveye yükseldi.



FATBOY SLIM

Brighton’da üniversitede okurken The Housemartins isimli indie rock grubuyla müziğe başlayan Norman Cook ya da daha iyi bilinen ismiyle Fatboy Slim dj/prodüktör olarak devam ettiği kariyerinde bir Grammy, on Mtv Video Müzik Ödülü, iki Brit Ödülü kazanarak kırılması zor bir rekora imza attı.
Fatboy Slim ayrıca Glastonbury Festival, Ultra Music Festival, Wavefront Music Festival, Exit Festival ve Bestival gibi Avrupanın en büyük festivallerinde headliner olarak sahne aldı.  



Kapı açılış: 17.00

Bilgi için..