6.12.15

Salon’da Bu Hafta!.



Thundercat
Pazartesi:
Günümüz hastalığı ‘şöhret’ kavramını irdeleyen, Özel Kadınlar Listesi, Neil La Bute (yazan), Pınar Töre (çeviren), Tuğrul Tülek (yöneten) ve Deniz Karaoğlu, Feri Baycu Güler, Beste Bereket, Hülya Gülşen, Başak Daşman’dan (oyuncular) oluşan ekibiyle 7 Aralık Pazartesi 20.30’da Salon’da sahnelenecek.

Salı: 
Funk, caz, saykedelik ve elektronik müziğin bir arada olacağı bir gece için; Erykah Badu, Kamasi Washington ve Kendrick Lamar ile birlikte çalışan türlerarası prodüktör Thundercat, Limits Off konserleri kapsamında, 8 Aralık Salı akşamı 21.30’da Salon’a geliyor.

Çarşamba: 
Hollywood’un kapalı gişe filmlerinin bestecisi, başarılı sanatçı Michael Price, çello ve sopranodan oluşan üçlüsü ile sinematik ve enerjik piyano aranjmanlarıyla 9 Aralık Çarşamba akşamı 21.30’da Salon’a konuk oluyor.

Thomas Dybdahl

Perşembe:
Norveçli şarkıcı ve söz yazarı Thomas Dybdahl, yalnızlığa ve aşka dair şarkıları ve büyüleyen vokaliyle 10 Aralık Perşembe akşamı 21.30’da solo performansıyla Salon’a İskandinav huzurunu getirecek.

Jacco Gardner

Cuma: 
11 Aralık Cuma akşamı Salon’da, yerli sahnenin dikkat çeken isimlerinden Palmiyeler, sahne enerjileri ve surf-rock müzikleriyle 21.30’da ve sonrasında 1988 Amsterdam doğumlu, saykedelik, barok pop müzisyeni Jacco Gardner ise 22.30’da, %100 Müzik kapsamında sahne alacak.


Bubituzak


Cumartesi: 
Yetenekli müzisyenlerin bir araya geldiği, son yılların dikkat çeken üçlüsü Bubituzak ve sonrasında sahnede adeta bir doğu-batı sentezi sunan Gaye Su Akyol müzikseverlerle 12 Aralık Cumartesi gecesi 21.30’da Salon’da buluşacak.

Gaye Su Akyol


Bilet Bilgileri

Etkinliklerin biletleri, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir.
İKSV ana gişesi Pazartesi’den Cumartesi’ye her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ve Salon’daki NT Live gösterimlerinin gerçekleştirileceği Pazar günlerinde 12.00-20.00 saatleri arasında açıktır.
Etkinliğin olmadığı Pazar günleri gişe kapalı olacaktır.
Ayrıca Salon etkinliklerinde Vodafone Red ve Vodafone FreeZone üyelerine bir bilet alana ikinci bilet hediye.

Ayrıntılı bilgi için: saloniksv.com