18.3.14

İstanbul Film Festivali’nin biletleri satışa çıkıyor!


İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından onuncu kez Akbank desteğiyle gerçekleştirilecek İstanbul Film Festivali’nin biletleri satışa çıkıyor!

5-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 33. İstanbul Film Festivali’nin biletleri 22 Mart Cumartesi sabahından itibaren temin edilebilecek.

Sinemaseverler 33. İstanbul Film Festivali biletlerini 22 Mart Cumartesi günü 10.00’dan itibaren;
Biletix satış noktaları,
Biletix çağrı merkezi (0216 556 98 00),
Biletix web sitesi (www.biletix.com) ve
Hizmet bedelsiz olarak Atlas ve Rexx sinemalarında açılacak ana gişelerden alınabilecek.

33. İstanbul Film Festivali’nde bilet fiyatları tam 16 TL, öğrenci ile 65 yaş ve üstü sinemaseverler için ise, 21.30 seansları ve Akbank Galaları’nın ilk gösterimleri haricinde 11 TL olacak.
Akbank Galaları bölümündeki filmlerin Atlas Sineması’nda yapılacak olan ilk gösterimlerinin bilet fiyatları herkes için 20 TL olacak.

İndirimli bilet uygulaması bu yıl da devam edecek.
İstanbul Modern ve Pera müzelerinin salonlarındaki gösterimlerin tümü, diğer salonlardaki gösterimlerin ise hafta içi 11.00, 13.30 ve 16.00 seansları yalnızca 6 TL olacak.

11.00, 13.30, 16.00, 19.00 ve 21.30 seanslarına ek olarak, festivalin büyük ilgi gören “Geceyarısı Çılgınlığı” bölümünün filmleri cuma ve cumartesi geceleri 24.00 seansında izleyicilerle buluşacak.

Festival Sponsoru Akbank’ın Axess Kart sahipleri festival boyunca hafta içi gündüz seansları hariç satın alacakları biletlerde %20 özel indirimden yararlanacaklar.

Lale üyeleri festival biletleri için ön satış ve özel indirimlerden yararlanabilecekler.
Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış dönemi 18 Mart Salı günü başlayacak.
Siyah Lale üyeleri 18 Mart, Beyaz, Kırmızı ve Sarı Lale Üyeleri ise 19, 20 ve 21 Mart’ta biletlerini özel indirimlerle temin edebilecekler.
Lale üyeleri öncelikli biletlerini Atlas ve Rexx sinemalarının yanı sıra Lale Kart İletişim Merkezi ve Biletix web sitesinden alabilecekler.

FESTİVAL PROGRAMINA GÖZATMAK İÇİN…

Festivaldeki filmlerin bilgileri, festivalin çizelgesi, etkinlikleri ve tüm detaylarını içeren festival kitapçığı, festival sinemalarından 5 TL üzerinden temin edilebilir.

Festival programına festivalin resmî web sitesi film.iksv.org’un yanı sıra İKSV Mobil’den de ulaşılabilir. İKSV Mobil uygulaması AppStore ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Festivalle ilgili gelişmeler, festivalde yarışacak filmlerin yönetmenleriyle röportajlar ve daha pekçok güncel bilgi, Facebook ve Twitter sayfalarına ek olarak festival blogundan da takip edilebilir.

İstanbul Film Festivali hakkında ayrıntılı bilgi için..