4.8.22

'Christian Löffler' Türkiye'ye geliyor!

 


Deneysel techno sahnesinin son yıllardaki favori isminden Alman prodüktör ve DJ Christian Löffler, 13 Ağustos’ta Klein Phönix Park’ta unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.  

Almanya’nın önde gelen elektronik müzik sanatçısı ve yapımcısı Christian Löffler, deneysel tekno müziğin son yıllarda en sevilen isimleri arasında yer alıyor. 

Sahnede kendi ürettiği videoları da kullanan Löffler, yeni sahne tasarımında stüdyo havasının olacağını, böylelikle dinleyiclerinin üretimini sahnede canlı olarak deneyimleyebileceğini söylüyor. 

13 Ağustos’ta Dharma Organizasyonu ile, Klein Phönix Park’ta müzikseverlere unutulmaz işitsel ve görsel bir deneyim yaşatacak olan Christian Löffler, konserinin hızla tükenen biletleri, Bugece.co’da! 



Christian Löffler 


Alman prodüktör Christian Löffler, aynı zamanda da bir visual artist. Hem müziğinde hem fotoğraflarında hem de tasarımlarında hep bir hikaye anlatma ilkesiyle ilerleyen Christian Löffler; prodüksiyonları sırasında akustik elementleri müziğine yerleştiriyor ve pek çok telli enstrümanı ve perküsyonu müziğine dahil ediyor. Jazz, indie rock, R&B ve soul gibi türlere olan yakın ilgisi onu house ve techno'nun sınırlarına hapsolmaktan ve tek boyutlu bir müzik icra etmekten koruyor. Löffler; minimal techno, techno, house ve tech house sınırlarında, melankoli ve zindeliği kombinleyen prodüksiyonlarıyla tanınıyor. Yayınlarını 2008’de eski bir dostuyla birlikte kurduğu plak şirketi Ki Records üzerinden sürdüren Christian Löffler, hikaye anlatım yeteneklerini müziğinin yanı sıra başta fotoğraf olmak üzere görsel sanatlar alanındaki çalışmalarına da aktarıyor. Performans hayal ve gerçeklik arasında süzülmeye imkan tanıyan bu müziği canlı kurgu içinde sahneye taşırken, izleyiciyi hem işitsel hem de görsel açıdan doyuma ulaştırıyor.