25.5.22

'Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü' 8 Temmuz'da vizyonda!




Marvel Studios'tan Thor: Love and Thunder / Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filminin uzun zamandır beklenen ve Gök Gürültüsü Tanrısı’nı nelerin beklediğine dair ipuçlarını barındıran ilk resmi fragmanı paylaşıldı! 

Fragmanın yanı sıra ilk resmi afiş de yayınlandı. 

Filmde Thor (Chris Hemsworth) şimdiye kadar karşılaştığı hiçbir maceraya benzemeyen bir yolculuğa çıkıyor; iç huzur yolculuğuna. 

Ancak emekliliği, tanrıların yok edilmesini isteyen Gorr the God Butcher (Christian Bale) olarak bilinen galaktik bir katil tarafından kesintiye uğruyor. 



Karşılaştığı bu tehditle mücadele etmek için Thor, Kral Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) ve şaşırtıcı bir şekilde çekici Mjolnir'i “Güçlü Thor” olarak kullanan eski kız arkadaşı Jane Foster'ın (Natalie Portman) yardımına başvuruyor. 

Birlikte, Gorr the God Butcher’ın intikamının gizemini ortaya çıkarmak ve çok geç olmadan onu durdurmak için korkunç bir kozmik maceraya atılıyorlar. 



Waititi'nin (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit) yönettiği ve Kevin Feige ve Brad Winderbaum’un yapımcılığını üstlendiği Thor: Love and Thunder / Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü, 8 Temmuz 2022'de sinemalarda gösterime girecek..