12.11.21

Seni Bulacam Oğlum



Seni Bulacam Oğlum, en yakın arkadaşı tarafından dolandırılan Ertan'ın eğlenceli ve macera dolu hikayesine odaklanıyor. 



İskender, Ertan ile gece gündüz demeden çalışıp biriktirdikleri paraları gizlice alır ve ortadan kaybolur. 

Ayrıca İskender, tehlikeli bir tefeci olan Cengiz'in de aralarında bulunduğu birkaç kişiye borç takmış ve bu borçları da Ertan'ın üzerine yıkmıştır. 

Paralarını isteyen alacaklıların tehditleriyle zamanı daralan Ertan, İskender'in peşine düşer. 

Yolda karşılaştığı birbirinden ilginç karakterler ve yaşlı bir dilencinin de yardımlarıyla İskender'e adım adım yaklaşmaya başlar.



 Seni Bulacam Oğlum! 12 Kasım’da vizyona girdi. 


Filmin mmknmrtb notu ::

En son Bir Başkadır dizisinde zevkle izlediğimiz Gökhan Yıkılkan'ın oyunculuğuna kötü laf söyleyen -maazallah- anında çarpılır..

Gelgelelim, bu arada birbirinden kalitesiz komedi filmlerinde de oynayan -ya da oynamak zorunda kalan- Yıkılkan'ın bu konuda hiç de seçici olmadığını biliyoruz..

Peki tamam, bu yönü dolayısıyla kendisine fazla yüklenmeyelim; ama yönetmenliğe soyunduğu daha bu ilk filminin, şimdiye kadar oynadığı o berbat komedilerin bir benzeri olmasına ne demeli?.



Kendisi şöyle düşünmüş de olabilir: "Yahu kaç yıldır oynayıp durduğum, piyasada yönetmen diye havalı havalı dolaşan heriflerin çektiği filmleri gördük, ben onlardan daha kötüsünü çekemem ya, açılın da millet yönetmen görsün!"

Demiş.. ve eskisiyle-yenisiyle oldukça da sağlam bir oyuncu kadrosunu toparlayan sanatçımız; türlü argo deyimlere ve küfürlere buladığı diyaloglarla, iğrençleşmenin dibine vurmak için abandığı sahnelerle -bir başka deyişle, yeni bir Recep İvedik yaratmanın nafile çabasına girişerek- başarılı bir komedi filmi çıkaracağının yanılgısına düşmüş..

Geçmiş olsun!.

2,5   /10