25.9.21

Şebnem Keskin'den yeni single: Gökyüzünde



13 yaşında katıldığı bir televizyon programında milyonların sevgisini kazanan, 1000’in üzerinde konsere çıkarak erken yaşta sahne tecrübesi edinen Şebnem Keskin’in yeni single’ı Gökyüzünde, video klibi ile birlikte PayRec etiketiyle yayında.. 



Şebnem Keskin, yeni single’ı “Gökyüzünde”de platonik aşkına söyleyemediklerini ölümsüzleştirdi. 

Sözü Şebnem Keskin’e, müziği Şebnem Keskin ve Serkan Özyurt’a ait olan parça İskender Paydaş’ın stüdyosunda kaydedildi.

Yönetmenliğini Atıf Ülkü’nün üstlendiği “Gökyüzünde” parçasının video klibi, single ile birlikte aynı gün yayına girdi. 

Sanatçının fotoğraf çekimleri ve single’ın kapak çalışması yine yönetmen koltuğunda oturan Atıf Ülkü imzası taşıyor.  

İskender Paydaş ve Zamansız Şarkılar Orkestrası’nda yer alan Şebnem Keskin, herhangi bir müzik tarzına ait olmaksızın birbirinden farklı türlerde eserleri seslendirmekten keyif alıyor ve besteleri ile yorumladığı şarkılarda da bu çeşitliliği sergilemek istiyor.



Şebnem Keskin 


1996 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Ortaokulda fark ettiği müzik yeteneğinin üzerine 13 yaşında katıldığı televizyon programı Bir Şarkısın Sen sayesinde müzik hayatına girdi. Lisede konservatuar eğitimi almak için İstanbul’a yerleşti. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Lise Çalgı Bölümü’nde başladığı öğrenimine Özel Mimar Sinan Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde devam etti. O dönem katıldığı lise müzik yarışmalarında aldığı iyi derecelerle kendini tekrar gösterme şansı elde etti. Bir süre Zerrin Özer’in geri vokalliğini yaptıktan sonra 2015’te İskender Paydaş ve Zamansız Şarkılar Orkestrası’na katıldı. 18 yaşından bu yana 1000’in üzerinde konsere çıkarak erken yaşta sahne tecrübesi edindi. Aynı zamanda Erol Evgin Altın Düetler, Arif v 2016 Film Şarkıları, Xir İz Öncesi ve Çelik’in “Devir Değişti” albümünde “Veda Etmem Ben Bu Aşka” adlı parçayı seslendirdi.