28.9.21

Karambol’ün yeni single’ı: Sendin



Karambol grubunun Sendin adlı yeni teklisi yayınlandı.. 

'Sendin' için, İmaj stüdyolarında, 2 adet Blackmagic kamera, 1 adet Jimmy Jip, Light Dolly kullanılarak beyaz fonda yaklaşık 12 saatte çekilen ve post-production’ı 4 gün süren video, Karambol grubunun da ilk klibidir..



Duygusal bir hikayeye ve sözlere sahip olan Sendin, modu yükselten dinamik ritim elemanlarıyla dinleyicisine eşlik ettirecek tarzda bir şarkı. Bas gitar ve davul öne çıkan enstrümanlar olurken, piyano ve elektro gitarlar ise şarkıya duygu ve boyut katmakta. 

Sendin, sadece vokalin hikaye anlattığı bir şarkı olmakla kalmayıp, müzikalitesiyle dinleyiciye duygu aktarmaya çalışmaktadır.

Kendi stüdyolarında besteledikleri, grubun ikinci teklisi olan “Sendin” Mart 2021’de Erekli Tunç Stüdyoları’nda kaydedilmiş; Mix’ini de Ozan Yılmaz üstlenmiştir..

Şarkı, yaşanamadan biten gerçek bir aşk hikayesidir.. Karşılık bulamamış bu aşk hikayesinden ilham alınarak bestelenen “Sendin”, Karambol için özel bir yere sahiptir. Grubun çıkış teklisinden sonra söz ve müziğini beraber tamamladığı ilk şarkıdır.



Karambol

İstanbul çıkışlı bir alternatif rock grubudur. Erdinç Can (gitar), Kuzey Deniz Yılmaz (bateri) ve Tan Atayurt’un (bas gitar) bir araya gelmesiyle 2014 yılında kuruldu. Grup 2020 yılından beri Eyüp Yavuz Mercan (vokal) ile yoluna devam etmektedir.