5.4.16

'Tandem Türkiye' 4. dönem katılımcılarını arıyor!.




Tandem Türkiye, 28 Avrupa Birliği (AB) ülkesi ve Türkiye'den kültür yöneticilerini Haziran 2016 – Eylül 2017 arasında yürütülecek dördüncü dönemine başvurmaya çağırıyor.

Tandem – Kültür Yöneticileri Değişimi Türkiye – AB Programı, Türkiye ve 28 AB ülkesinden kültür-sanat alanında faaliyet gösteren ve kâr amacı gütmeyen kurumlardan kültür yöneticileri ve proje koordinatörlerine açık uluslararası bir değişim programı.



Tandem’e 2011 yılında pilot program olarak başladığımızdan bu yana AB ülkeleri, Türkiye ve komşu ülkelerde siyasi konjonktür ciddi ölçüde değişti, değişiyor.
Tandem, günümüzün kültürel ve sosyal meselelerine yeni kurumlarla ve farklı şehirlerle birlikte çalışarak, çok daha yaratıcı ve etkin atıfta bulunabileceğine inanıyor.
Tandem ile, Türkiye’deki ve Avrupa’daki kültürel kurumlar arasında güçlü bir iletişimin kurulduğunu, yaratıcı topluluklar ve değişim yaratan kültür aktörlerinin ve iş birliklerinin ortaya çıktığını görmeyi amaçlıyoruz.



Son Başvuru Tarihi: 18 Nisan 2016 (23:59 GMT), Pazartesi

Tandem Türkiye’nin dördüncü döneminin bir parçası olmak ister misiniz? 
Öyleyse açık çağrı metni, başvuru koşulları ve seçim süreci için sitemizi ziyaret edin.

Tandem: Kültür Yöneticileri Değişimi Türkiye – Avrupa Birliği programı, Stiftung Mercator ve ECF (Avrupa Kültür Vakfı) tarafından destekleniyor, MitOst ve Anadolu Kültür ortaklığında uygulanıyor.