16.9.15

'Roger Waters The Wall' !f İstanbul'da!.



18-28 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul’da, 3-6 Mart 2016 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 15 yaşına !f’çileri bir araya getirecek etkinliklerle “merhaba” demeye hazırlanıyor.

Bunlardan ilki ise, barış için şarkılar söyleyen Roger Waters'tan geliyor.
2013 yazında İstanbul’a da uğradığı ve büyük ses getiren The Wall turnesini Waters’ın gözünden izleyeceğimiz 'Roger Waters The Wall' belgeseli, dünyayla aynı anda !f’te gösteriliyor.

#DuvardaBarışVar diyen !f’çiler davetli!

!f İstanbul, 29 Eylül’de Cinemaximum City's Nişantaşı’nda ücretsiz gerçekleşecek gösterim için sosyal medyadan #DuvardaBarışVar mottosuyla bir çağrı başlattı.

Son zamanlarda artan barış talebine sinemanın birleştirici gücüyle katkıda bulunmak isteyen !f İstanbul, !f’çilerin fotoğrafını çektikleri ya da dijital ortamda tasarladıkları barış temalı duvar yazılarını instagram hesaplarında paylaşmalarını istedi.


Bu görselleri #DuvardaBarışVar hashtag’iyle paylaşan !f’çilerden en çok beğeni alanlar ise gösterime katılma hakkı kazanacak.




15. kez bağımsız sinema!

Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18 Şubat’ta İstanbul’da başlayacak ve 3 Mart’ta Ankara’ya ve İzmir’e uğrayarak 6 Mart’ta yolculuğunu tamamlayacak.

#DuvardaBarışVar davetine katılım detayları için..

!f İstanbul 15. Yıl Özel Gösterimi 
ROGER WATERS THE WALL

Tarih: 29 Eylül 2015, Salı
Saat: 20:00
Yer: Cinemaximum City's Nişantaşı



1 yorum: