28.9.15

Dünyanın 1 numarası 'DJ Hardwell’ İstanbul’da!.



Dünyanın 1 numaralı DJ'i Hardwell, United We Are adını verdiği yeni dünya turnesi kapsamında 3 Ekim’de muhteşem şovuyla İstanbul’da!

Son iki yıldır üst üste dünyanın en iyi DJ’i seçilen elektronik müziğin dünyaca ünlü efsane ismi 'Hardwell', 'One Colony' organizasyonuyla 3 Ekim Cumartesi KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek ‘United We Are’ adlı yeni dünya turnesinin İstanbul ayağında, muhteşem bir performansa imza atmaya hazırlanıyor.

‘Spaceman', 'Apollo', 'Never Say Goodbye' ve 'Young Again'in yanı sıra, yeni şovuna ismini verdiği ‘United We Are’ şarkısı ve pek çok isimle gerçekleştirdiği ortak çalışmalarla dünya çapında milyonlarca hayran kitlesine sahip olan DJ Hardwell, İstanbul performansında yaklaşık 17 bin müziksevere unutamayacakları bir gün yaşatacak.





Biletleri onlarca ülkede haftalar öncesinden tamamen tükenen 'I AM Hardwell’ turnesinin ardından gerçekleştirdiği ‘United We Are’ adlı yeni şovuyla İstanbul'u sallamaya hazırlanan dünyanın 1 numarası 'DJ Hardwell’i, 3 saat sürecek muhteşem sahne performansıyla uzun yıllar yine çok konuşulacak.