2.5.24

Tarot

 


Bir grup gencin Tarot falı okuma kurallarını ihlal etmesiyle lanetli kartlarda hapsolmuş kötülüğü serbest bırakmasını konu alan gerilim filmi beyazperdede seyirciyle buluşuyor.


Tarot


Yönetmen: Spenser Cohen, Anna Halberg

Senaryo: Spenser Cohen, Anna Halberg

Oyuncular: Jacob Batalon, Alana Boden, Humberly González

Süre: 90 dakika



Filmin mmknmrtb notu ::

Korku filmi klişelerinden en işe yarayanlarından biri olan, 'kızlı-erkekli bir grup genç arkadaş' yine iş başında sayın seyirciler..

Arkadaşlarımız bu kez de rahat durmayacak, en ıssız, en netameli bir yerde toplaşarak ve asla rahat durmayarak, 'kadim' olması kaçınılmaz bir laneti hortlatacaklardır.. 

'Kader/Tarot kurbanları'adı verilebilecek bu gençlerin çeşitli ve bol kanlı yöntemlerle infazlarını kim izlemek istemez ki allasen!.

Yalnız korku filmimiz, korkaklık ederek -benzerlerinin aksine- infazları kısa kesmesiyle bize hayal kırıklığı yaşatırken bir ilki de başarıyor; ve grubumuzun en çirkin ve de en şişko bireyini ilk etapta harcamayarak, bu tür için adeta bir devrime imza atıyor..

Kendisini bu 'tarihi' başarısından ötürü kutlarken, 'Tarot 2' gibi bir yanlış girişimle tekrar karşımıza çıkmamasını talep ediyoruz..

35   /100