31.8.22

'Ayvalık Film Festivali' 16 - 21 Eylül'de!

 


Seyir Derneği tarafından düzenlenen Ayvalık Uluslararası Film Festivali, 16-21 Eylül 2022 tarihleri arasında yılın merakla beklenen, dünya festivallerinde ses getiren yerli ve yabancı yapımlarını izleyiciyle buluşturacak. 

Direktörlüğünü Azize Tan’ın, program danışmanlığını Fatih Özgüven’in üstlendiği festival, film gösterimlerinin yanı sıra yönetmen, yapımcı, senarist ve oyuncularla söyleşilere, güncel meselelere dair panellere, “Genç Sinema” programına, Cüneyt Cebenoyan Çocuk ve Sinema Buluşmaları işbirliğiyle çocuklara yönelik gösterim ve drama atölyelerine de ev sahipliği yapacak. 


Aşk, Mark ve Ölüm

Yarışma bölümü bulunmayan festival kapsamında; yıl içinde kamera önünde ya da arkasında, sinemanın herhangi bir alanında gösterdiği başarıyla dikkat çeken, kariyerinin başındaki bir isme ise Mey|Diageo desteğiyle “Yeni Bir …” ödülü verilecek. 

Gösterimleri Ayvalık Belediyesi Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi, Ayvalık Belediyesi Büyük Park Amfitiyatro ve Eski Köylü Pazarı Meydanı’nda yapılacak Ayvalık Uluslararası Film Festivali’nin biletleri 9 Eylül’den itibaren Biletix’te satışa çıkacak.

Ayrıntılı bilgi için..