8.3.22

'Lara Di Lara ve Edepsiz Kadınlar' Beykoz Kundura’da!



Beykoz Kundura’da Mart ayı boyunca sürecek Kadın Tarihi Ayı ve Dünya Kadınlar Günü kutlamalarında bu hafta, sinemanın ilk komedyen kadınlarına selam gönderen canlı müzik eşliğinde sessiz film gösterimleri ve Lara Di Lara konseri var. 

11 Mart Cuma akşamı Kundura Sahne’nin büyüleyici atmosferinde, yerli sahnelerin sevilen kadın vokal ve müzik yazarlarından Dilara Sakpınar, nam-ı diğer Lara Di Lara'nın şarkıları yükselecek. 

Caz’dan folk’a, r&b’den synth pop’a uzanan geniş skalada, denemekten korkmayan müziği, cesur sözleri ve büyüleyici sahnesiyle çok sevilen sanatçı ‘toprak, hava ve suda olan bitenler’i anlattığı şarkılarını bu kez kadınlara adayacak. 

Sürpriz konukların da katılacağı konser saat 21:00’de başlayacak.



12 Mart Cumartesi günü ise, Kundura Sinema’nın geçen yıl büyük ilgi gören sessiz film programı Nasty Women / Sinema’nın Edepsiz Kadınları ikincisi sinemaseverlerle buluşacak. 

20. yüzyılın ilk çeyreğinden 8 filmin yer aldığı ve piyanoda Gonca Feride Varol, kemanda Seçil Başabak Kalyoncu’nun müzikleri eşliğinde izlenecek program, ahlâk kavramı ve cinsiyet rolleriyle sınırlandırılmayı reddeden, kuralları hiçe saymış kadın komedyenlere saygı duruşunda bulunuyor.

%100 temiz hava ile çalışan ve karışım hücresi içermeyen sertifikalı havalandırma sistemleri ile seyirciye güvenli bir izleme ortamı sunan salonlarda gerçekleşecek etkinliklerin sınırlı sayıdaki biletleri beykozkundura.com’da satışta!



Beykoz Kundura

Yalıköy, Süreyya İlmen Cd. No:1, 34820 Beykoz/İstanbul


ULAŞIM - ÜCRETSİZ SERVİS

Etkinlik bitiminde 

Kadıköy Dönüş Güzergahı: Beykoz Kundura - Libadiye Alvarlızade Durağı - Altunizade - Fıstıkağacı - Üsküdar Meydan - Doğancılar - Kadıköy Rıhtım

Taksim Dönüş Güzergahı: Beykoz Kundura - Levent - Zincirlikuyu Metrobüs - Beşiktaş – Taksim (AKM önü)


KONSER: LARA Dİ LARA

Tarih: 11 Mart 2022, Cuma

Saat: 21:00 Yer: Kundura Sahne

Biletler: 125 TL 


FİLM: SİNEMANIN EDEPSİZ KADINLARI / NASTY WOMEN

Tarih: 12 Mart 2022, Cumartesi 

Saat: 17:00 Yer: Kundura Sinema

Biletler: İndirimli (25 yaş altı) 65 TL, Tam 85 TL