6.1.16

'Kredi' 8 Ocak'ta Kadıköy'de sahneleniyor!.



Uzun bir aradan sonra tiyatro sahnelerine dönen usta oyuncu Güven Kıraç ile başarılı oyuncu Emre Karayel’i bir araya getiren Kredi, 5 Ocak 2016 Salı akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde perdelerini açtı!

Türkiye’nin en köklü özel tiyatrolarından Ankara Sanat Tiyatrosu ve AYSA Prodüksiyon’un birlikte sahneye koyduğu oyun, toplumsal borç batağıyla çevrelenmiş, özgün, dinamik, çılgınca olaylarla bezeli bir komedi...

Ünlü İspanyol oyun yazarı Jordi Galceran’in kaleme aldığı, Türkçe çevirisini Deniz Yıldız’ın yaptığı Kredi, 8 Ocak'ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Baş rollerini ünlü oyuncular Güven Kıraç ve Emre Karayel’in paylaştığı oyunun yönetmen koltuğunda ise İskender Altın oturuyor.

İspanya’da ekonomik kriz ilk sinyallerini vermeye başladığında Jordi Galceran tarafından kaleme alınan Kredi, bankaların kredileri kimlere verdiğini, verilen bu kredilerin yarattığı borçlanmanın, bireyden başlayarak aileyi ve toplumu saran bir tefecilik problemine dönüşüp dönüşmediğini sorguluyor.


Kredi almak için gereken teminatın ne olduğu, teminat için sadece bir “söz”ün yeterli olup olmadığı gibi sorulara da yanıt arayan oyun, izleyicisine toplumsal borç batağıyla çevrelenmiş, özgün, dinamik, çılgınca olaylarla bezeli bir komedi sunuyor.


Kredi,  8 Ocak 2016 Cuma akşamı saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi sahnesinde izlenebilir.


Oyuna ait biletler; Biletix’ten ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi gişelerinden temin edilebilir.



Bilgi için:
aysaorg.com

biletix.com